marți, 28 octombrie 2014

Halloween special la Sala de activități Bibi

Sărbătorile cu iz magic îi încântă nespus pe copii. Halloween-ul, cu dovlecii lui sculptați
 și costumele de basm, chiar dacă nu este tradițional românesc, face parte dintre aceste sărbători.



În Galați, oameni frumoși organizează o surpriză  pentru copiii care nu au șansa să aibă o petrecere de Halloween. Ne bucurăm să fim alături de Sala de activitati Bibi la acestă surpriză, Halloween special.




 Întrucât pe parcursul derulării proiectului Pregătim ghiozdanul am întâlnit oameni darnici cărora le pasă de viitorul copiilor, am invitat să participe la acest eveniment copii aflați în grija Fundației Bunul Samaritean. Un articol despre acești oameni minunați puteți citi aici

La Halloween special, până acum, s-au anunțat 44 de copii de la APCA- Asociația de Sprijin pentru Părinți și Copiii cu Autism Galați, copii cu probleme sociale din evidența Fundației Bunul Samaritean, Nicoresti și copii de la Centru de Zi “Teodora” - Fundația Inima de Copil.

 Vă rugăm, dacă se poate, să ne sprijiniți în a aduce puțină culoare în viața unor copii care nu au posibilitatea de a sărbători la fel ca alții. Sala și distracția sunt asigurate, ca și costumele pentru copii. Donațiile pot consta din:

- dulciuri;

- fructe,

- jucării,


- altele, la alegerea dvs.

Ceea ce doriți să oferiți copiilor în dar, poate fi adus la Sala De Activitati Bibi, Galați, strada Oltului, nr. 41

S-au primit deja la sala pachete pentru copii de la Clementina Balmus și Ionela Unsal.Echipa MARILI Party Center oferă pentru această petrecere un personaj tematic care va realiza modelaj de baloane și pictură pe față pentru copii, precum și o Pinata umplută cu baloane și bomboane!

Cellya Cornelia va asigura un tort.


De asemenea, va fi cu noi doamna Nina Danilovici, de la Radio Galați.

Vă așteptăm alături de noi!




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu