duminică, 30 octombrie 2016

"Pregatim ghiozdanul" - editia a III a

In al treilea an in care am organizat micul nostru proiect "Pregatim ghiozdanul" am avut alaturi de noi oameni minunati, care s-au implicat cu daruire in aceasta actiune, reusind impreuna sa oferim 202 ghiozdanele echipate copiilor din Galati, Tecuci, Petrachioaia, Vanatori si Bucuresti. 
Multumim tuturor celor care ne-au ajutat ca daruim aceste ghiozdane copiilor! Evenimentul l-am anuntat pe reteaua de socializare Facebook: https://www.facebook.com/events/1641616389461714. In acest an am avut un singur eveniment pentru Bucuresti si Galati.

Ca in fiecare an, din Galati, Clubul RidestraCasuta Strumfilor si Librariile Bon Ami  s-au alatura campaniei noastre. Tot din Galati, anul aceasta  am avut ajutoare noi: Paris Caffe si Libraria Teonick (str. 1 Decembrie colt cu Aurel Vlaicu).


Imaginile nu credem ca mai au nevoie de comentarii :)
Copii de la scoala nr. 40, Galati
Copiii de la scoala nr 22, Galati:

Scoala nr 33

Scoala Sfintii Imparati, Galati


 

Militarii marinari de la #FlotilaFluvială au fost alaturi de cei mici la  scolile nr. 10, 11, 13 si Liceul de Arte "Dimitrie Cuclin":Cadrele didactice din Tecuci, afland de campania noastra, ne-au contactat si astfel am pregatit si 30 de ghiozdane 
pentru noul an scolar pentru copiii din Tecuci. Majoritatea ghiozdanelor donate in Tecuci sunt trimise din Bucuresti. Le recunoasteti? :)

44 de copii din Petrachioaia si Vanatori au primit ghiozdane anul acesta:

Prima serie
Pentru cei foarte silitori, Valeriu a pregatit si carti 


In Bucuresti, Alexia a primit un superb ghiozdan din partea lui Marius:


Rechizitele pentru Tibi si George au fost daruite, ca si anul trecut, de Flori si Adelina:


Cu ajutorul Cameliei si al doamnei invatator Popa Carmen, Denis Stefan a primit ghiozdanul mult dorit. 


Ghiozdane au ajuns si la trei surori din Voluntari:

Mesaje foarte frumoase au primit copii din partea vostra. Iata unul dintre ele:Mobilizarea generala a fost mult peste asteptarile noastre, tinand cont ca suntem un ONG fara nici un angajat, care se bazeaza pe voluntariatul membrilor si al persoanelor care se implica in proiectele noastre. Aceasta ne dovedeste inca o data ca acolo unde exista vointa si implicare se obtin rezultate peste asteptari.


Ne-am fi dorit sa facem mai multe fotografii si sa va prezentam fiecaruia dintre voi carui copil i-a fost daruit ghiozdanul cumparat de voi. Dar nu am reusit intotdeauna, intrucat am incercat sa nu alteram emotia momentului pentru cei mici, punandu-i sa se intoarca pentru fotografie, sau am fost prea putine persoane care am inmanat ghiozdanele si nici un fotograf. Ne cerem scuze daca nu am fost la nivelul asteptarilor voastre. Ne straduim ca anul viitor sa ne organizam mai bine! :)Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu